fbpx

Γενικά φάρμακα – Εξηγούνται οι βασικές αρχές του Blue Cross και του Blue Shield του Αρκάνσας και του Blue Shield

Diposkan pada 12 Januari 2023

Γενικά φάρμακα – Εξηγούνται οι βασικές αρχές του Blue Cross και του Blue Shield του Αρκάνσας και του Blue Shield

Πίνακας περιεχομένωνΤο τέχνασμα των 30 δευτερολέπτων για την εισαγωγή φαρμάκων μπορεί να αντιμετωπίσει υψηλή γενική …Γενικά φάρμακα – Το Blue Cross και η Blue Shield του Αρκάνσας μπορεί να είναι διασκεδαστικά για οποιονδήποτε

Οι συνήθεις κατασκευαστές φαρμάκων είναι σε θέση να αναπτύξουν τόσο όσο και να πωλούν τα κοινά φάρμακα με πολύ χαμηλότερο κόστος, όχι από τότε που η ποιότητα του κοινού είναι κατώτερη από την ιατρική επωνυμίας, ωστόσο, αφού ο αρχικός κατασκευαστής έχει δαπανήσει σήμερα για το μεγαλύτερο μέρος του έξοδα για να βρείτε και επίσης να αναπτύξετε ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο από το Scrape.

Ένα εγκεκριμένο από την FDA γενική φαρμακευτική αγωγή πρέπει να έχει καμία διάκριση βασικά, δύναμη, ασφάλεια ή χρήση από φάρμακο με μάρκα. Παρ ‘όλα αυτά, το FDA επιτρέπει για μικροσκοπικές παραλλαγές σε μη ενεργά συστατικά φαρμάκων. Για παράδειγμα, ένα κοινό φάρμακο πρέπει να έχει ακριβώς τα ίδια ενεργά συστατικά με το φάρμακο επωνυμίας, αλλά το FDA δεν απαιτεί το ίδιο ακριβώς μη ενεργό δραστικό συστατικό.

Η λήψη γενικών συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μάλλον για φάρμακα επωνυμίας, μπορεί να εξοικονομήσει μετρητά. Ωστόσο, δεν μπορεί όλοι να λάβουν μια κοινή εναλλακτική λύση. Βασιζόμενοι στο πρόβλημά σας, μπορεί να μην προσφέρεται ένα κοινό φάρμακο, ή μπορεί να είναι απαραίτητο για να πάρετε το φάρμακο μάρκας. Συγκεκριμένοι άνθρωποι μπορούν να ανταποκριθούν σε ορισμένα ανενεργά συστατικά με διαφορετικό τρόπο.

Μιλήστε συνεχώς με τον παροχέα σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο φάρμακο ή μετατρέποντας συνταγογραφούμενα φάρμακα. Εάν ο γιατρός σας καθορίσει ότι είναι ιατρικά απαραίτητο για να πάρετε το φάρμακο επωνυμίας, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε μεγαλύτερες τιμές εκτός τσέπης, βασιζόμενοι στο πλαίσιο αποπληρωμής του σχεδίου φαρμάκων σας. Medicare συνταγογραφούμενα σχέδια ιατρικής συνήθως τοποθετούν φάρμακα σε διάφορα “ποσοστά” αποπληρωμής με διάφορα έξοδα για κάθε βαθμίδα.

Τα φάρμακα επωνυμίας είναι συχνά σε μεγαλύτερες βαθμίδες από τα γενόσημα φάρμακα, ωστόσο όχι πάντα. Ορισμένα φάρμακα συνταγογραφούμενα φάρμακα χρησιμοποιούν θεραπεία δράσης, η οποία χρειάζεται να δοκιμάσετε πρώτα ένα φάρμακο χαμηλότερου κόστους πριν η στρατηγική θα καλύψει σίγουρα ένα πολύ πιο δαπανηρό φάρμακο.

Τίποτα στον ιστότοπο δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για την κλινική καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε συνεχώς τον παροχέα κλινικών υπηρεσιών σχετικά με την ιατρική διάγνωση ή τη θεραπεία για ένα πρόβλημα ευεξίας, που αποτελείται από επιλογές /xenical-αγορά/ σχετικά με το κατάλληλο φάρμακο για το πρόβλημά σας, εκτός από πριν από την πραγματοποίηση οποιουδήποτε είδους άσκησης ή διατροφής.

Πώς η διαφορά μεταξύ γενικής VS. Συνταγή επωνυμίας … Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, άγχος και χρήματα.

Ένα φάρμακο που βρέθηκε, ιδρύθηκε και επίσης διατίθεται στο εμπόριο από μια φαρμακευτική επιχείρηση κατανοείται από το όνομα του εμπορικού σήματος. Ένα πρόσφατα ακάλυπτο φάρμακο ή φάρμακα παρέχεται ένα όνομα εμπορικού σήματος από τον παραγωγό του, καθώς και αυτό το όνομα είναι αποκλειστικά κράτηση για αυτόν τον κατασκευαστή. Ένα πρόσφατα ακάλυπτο φάρμακο έχει 2 ονόματα: ένα γενικό όνομα-είναι το κοινό ταξινομικό όνομα του φαρμάκου και επίσης ένα εμπορικό σήμα-σημαίνει το φάρμακο στην αγορά εκτός από τα έργα ως ταυτοποίηση για τους συνήθεις ανθρώπους.

Η άδεια συνεχίζεται για μια προκαθορισμένη διάρκεια χρόνου, γενικά 17 δύο δεκαετίες, ανάλογα με το μόριο του φαρμάκου, για να δοθεί στην αντίστοιχη επιχείρηση τη δυνατότητα να ανακτήσει τη μελέτη της και επίσης την πρώτη φορά επένδυση προόδου. Επιπλέον, η περίοδος στιγμής για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ισχύει από πολύ πριν οι επαγγελματικές δοκιμές έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν την ασφάλεια και την ασφάλεια και την απόδοση του φαρμάκου.

Η ίδια επιχείρηση που κάνει το εμπορικό σήμα Drug ή μια διαφορετική εταιρεία μπορεί να παράγει την κοινή έκδοση του φαρμάκου. Μια γενική φαρμακευτική αγωγή έχει συγκρίσιμο χημικό make-up ή φαρμάκων από το ισοδύναμο της μάρκας που δρα στο σώμα με την ίδια διαδικασία αντοχής και απορρόφησης με εκείνη του φαρμάκου.

WhatsApp chat